Swedish Workshop i Falun.

Nå ut internationellt – 2 x Swedish Workshop

Samarbeten med researrangörer och agenter är en viktig marknadsförings- och försäljningskanal för exportmogna besöksnäringsföretag. Att nå ut till nya målgrupper på nya marknader, att få in tidiga bokningar som underlättar planering och möjlighet till jämnare bokningsläge över året är några av fördelarna.

I höst bjuder Visit Sweden in till två tillfällen där företag inom besöksnäringen kan knyta kontakt med internationella researrangörer. Det ger en bra möjlighet att marknadsföra sin produkt eller destination genom affärsmöten med utvalda och kvalitetssäkrade researrangörer och reseagenter som arbetar med att paketera och marknadsföra Sverige på sina respektive marknader. 

Swedish Workshop Online, 9-10 oktober

Ett digitalt event där du kan välja vilka researrangörer du önskar ha ett affärsmöte med. Arrangörerna kommer företrädesvis från Europa och Norden som är Dalarnas prioriterade marknader, men även Kina, Indien och USA.

Läs mer och anmäl dig här

Swedish Workshop UK 2024, 5-6 november

Ett gyllene tillfälle att möta utvalda researrangörer som söker intressanta, bokningsbara paket till sina kunder på den brittiska marknaden. En bra möjlighet att också få kunskap om den brittiska marknaden och knyta nya kontakter. Parallellt pågår även World Travel Market London – en av världens största mässor för den internationella resebranschen.

Läs mer och anmäl dig här

 

Relaterade länkar

Dalarna på export

Arbeta med researrangörer och agenter – det lönar sig