Arbetar du med naturturism, guidningar, uthyrning, aktiviteter eller attraktioner som du vill kunna sälja biljetter till? Vill du lägga tid på att utveckla din verksamhet istället för att hantera bokningar manuellt?


Genom att hantera tillgänglighet och pris med ett bokningssystem kopplat till din hemsida så förenklar du bokningsprocessen för dig och dina kunder. Du har kontroll på det antal produkter/tjänster som du vill sälja och kunden kan boka direkt. Visit Dalarna har samarbete med iTicket och BookSpot och kan därför erbjuda förmånliga priser till aktivitetsföretag.

Funktionalitet

Här finns de flesta funktioner man kan behöva av ett aktivitetssystem som hantering av resurser i form av olika produkter och tjänster, möjlighet att erbjuda tillval som exempelvis lunch eller hyra av utrustning, differentierad prissättning, integrerad betallösning, rabattfunktioner och presentkort.

Systemen är möjliga att koppla till externa kanaler (OTA:er) som ger dig möjlighet att distribuera dina produkter och tjänster via andra webbplatser och fortfarande själv styra vad du vill sälja och till vilket pris.

Animation på folk som utför en aktivitet.

iTicket

Systemet erbjuder mer komplexa lösningar för den som behöver det. Här finns även möjlighet till merförsäljning, att hantera scanning av biljetter, inpassering, koppling till system för nyhetsbrev, kassahantering och lagerhållning samt betalning på plats via mobil eller surfplatta genom att koppla en kortdragare till dessa enheter.

Läs mer om iTicket här!

BookSpot

Med BookSpot får du ett enkelt och lättförståeligt admin-gränssnitt på svenska. Systemet erbjuder exempelvis möjlighet till tillgänglighetsstyrda tillval, stämpelkort för återkommande kunder samt in- och utcheckning om du driver camping eller hyr ut utrustning.  

Läs mer om BookSpot här!

 

Jämför olika bokningssystem

Vi har tittat på och jämfört flera olika bokningssystem, här finns en sammanställning. (Pdf öppnas i nytt fönster.)

Läs mer om bokningssystem här!

Vill du veta mer?

Fyll i och skicka in formuläret så ser vi till att rätt person kontaktar dig.