Genom att använda ett enkelt och kundvänligt onlinebokningssystem har du tagit första steget mot att öka ditt företags intäkter och framför allt lönsamhet. Det ger dig dessutom tid över till utveckling av din verksamhet och att ta hand om dina gäster på plats.


Via onlinebokningssystemet Book Visit kan du öka direktförsäljningen på din egen webbsida. Du kan förenkla administrationen och nå ut i era egna kanaler, och även få kunderna att välja er egen hemsida som den plats de bokar på. På så sätt sänker du dina försäljningskostnader och ökar den långsiktiga lönsamheten.

Visit Dalarna är återförsäljare av onlinebokningssystemet Book Visit som vi kan erbjuda dig till ett förmånligt pris. När du beställer BookVisit via oss får du också löpande hjälp och support. Till exempel kan vi hjälpa dig att använda systemet på ett effektivt sätt så att ditt företag ska kunna leverera enligt förväntningarna och förstås digitalisera er administration och försäljning.

Animering av en telefon för att boka boende online.

Om BookVisit

BookVisit är ett av de snabbast växande onlinebokningssystemet för hotell och boendeanläggningar i Norden tack vare att det har bidragit till ökade direktbokningar på kundernas egen webbplats. Systemet är användarvänligt för dig som administrerar det och det är enkelt att bygga olika paketerbjudanden. Att arbeta med BookVisit ger dig helt enkelt tid över till att utveckla verksamheten och ta hand om gästerna på plats.

Hantera digitala bokningskanaler

BookVisit har en inbyggd kanalhanterare för att ge dig kontroll över alla dina digitala bokningskanaler och uppdatera priser och tillgänglighet i realtid. Givetvis finns även möjligheten att synkronisera allt med ditt eget PMS/bokningssystem.

Bokning på visitdalarna.se

Genom att använda dig av BookVisit ingår kanalkopplingen till visitdalarna.se (ordinarie pris 1 000 kr). På så sätt är du bokningsbar även via vår webbplats. När du får en bokning skickar vi direkt ut en e-postbekräftelse med information om när gästen kommer, hur stor summa du får in samt den avtalade provisionen till Visit Dalarna.

Läs mer om försäljning via visitdalarna.se

Illustration av hur BookVisit fungerar som system.

Varför BookVisit?

  • BookVisit har en inbyggd kanalhanterare till andra säljkanaler som exempelvis Booking.com, Expedia, Hotels.com och visitdalarna.se vilket gör att du inte längre behöver hålla koll på tillgängligheten i de olika kanalerna.
  • Du kan skicka automatiska nyhetsbrev till gäster som har bokat med ankomstinformation, tillval för merförsäljning etc.
  • Du kan ta betalt av kunden direkt på din webbplats. Har du inget eget system för onlinebetalning kan Visit Dalarna även erbjuda betallösning.
  • Jobba med rabatter i kampanjer, mot stamkunder och företag.
  • Arbeta med differentierad prissättning beroende på tillgång och efterfrågan.
  • Du kan lägga upp och ha kontroll över tillvalsprodukter som har en egen tillgänglighet och sälja dem separat utan boende. Exempelvis bastu och relax eller hyra av utrustning.
  • Få full koll på försäljningen genom statistikfunktionen och se när gästerna bokar och söker efter boende.
  • BookVisit erbjuder även en enklare hemsida som heter BookVisit Instant-web.

Vill du veta mer om BookVisit?

Fyll i och skicka in formuläret så ser vi till att rätt person kontaktar dig.