Linnes bröllopsstuga.
Tjej som går längs en grusväg.
Folk som åker skridskor på sjö i solnedgång.

Om vår bildbank

I vår bildbank finner du ett urval av bilder från vår vackra och upplevelserika region. Vi fyller med tiden på bilder för att täcka upp alla kommuner och årstider. Bilderna är fria att använda i er egen marknadsföring för att vi gemensamt ska sprida den bästa bilden av Dalarna.


Bildbanken samlar ett brett urval av bilder som på olika sätt speglar Dalarna som destination över hela året och alla säsonger. Imagebilderna karaktäriserar främst det som är karaktäristiskt för Dalarna och som gör oss unika: natur och världsarv, möten och gemenskap samt friluftsliv. Våra bilder lyfter även kulturarvet, lokala smaker, evenemang samt människor som umgås tillsammans.

För att få inloggningsuppgifter till bildbanken, hör av dig till din kontaktperson på Visit Dalarna eller den affärsutvecklare som är ansvarig för din kommun.  

Du hittar bildbanken via den här länken

Hitta lokala fotografer

Behöver du nya professionella bilder att marknadsföra din verksamhet med? I bildbanken har vi också samlat ett urval av de många fotografer och filmare som finns i Dalarna och som du kan anlita. Där framgår också vilka vi har anlitat och/eller köpt bilder av. 

Har du frågor eller behöver hjälp kan du kontakta:

Porträttbild på Anna Holm.

Anna Holm

Fotograf & formgivare

Mejla