För att lyckas med din försäljning är det viktigt att ditt erbjudande finns bokningsbart online när kunden är redo att boka. Oavsett vilken typ av verksamhet du bedriver – boende, evenemang eller aktiviteter – finns det system som kan underlätta bokningshanteringen för dig. 


På marknaden finns flera moderna online-bokningssystem till en rimlig kostnad. Vi samarbetar med olika systemleverantörer som skapat förmånliga erbjudanden till våra partners. Där ingår möjlighet till bokning via vår webbplats visitdalarna.se där vi årligen har mer än 2,2 miljoner besök i samband med att man söker och vill boka sin nästa resa, aktivitet eller evenemang. Om du redan har ett bokningssystem kan vi titta på möjligheten att koppla det till visitdalarna.se.

Vi hjälper dig att komma igång

Om du väljer att arbeta med något av de system som vi erbjuder, hjälper vi dig att anpassa systemet till dina behov. Du får tillgång till kompetent personal som löpande ger förslag på åtgärder och förändringar i er försäljning och hur ni bäst kan använda systemen. Allt för att hela tiden hjälpa er till fler och bättre affärer.

Det digitala skyltfönstret

De mest besökta sidorna på visitdalarna.se är evenemang och boende. Du har med andra ord mycket att vinna på att vara bokningsbar där. Andra digitala skyltfönster är exempelvis booking.com, Expedia, Get Your Guide och Viator. Ta även ägarskap över din företagsprofil på sidor som Google och Tripadvisor så har du ökat dina möjligheter att synas väsentligt. 

Vill du veta mer om bokningssystem?

Här kan du läsa mer om de system vi kan erbjuda för olika typer av verksamheter. Du kan också skicka in formuläret nedan så ser vi till att rätt person kontaktar dig.

Jag vill veta mer, kontakta mig!

Min verksamhet är: