Ett viktigt skyltfönster för Dalarnas turistiska utbud är visitdalarna.se med mer än 2,2 miljoner besök per år. De flesta besökare på webbplatsen letar efter ett specifikt erbjudande under den tid de tänkt att besöka Dalarna – se till att du finns där just då!


Genom att synas med ditt erbjudande på visitdalarna.se ökar dina möjligheter att nå fler potentiella kunder. För att få mest nytta av din synlighet på webbplatsen bör du, förutom att lägga upp information om ert företag, göra ditt erbjudande sökbart på de specifika dagar det finns tillgängligt. Det finns olika sätt att göra dig bokningsbar på visitdalarna.se beroende på vilken typ av verksamhet du har.

Animering av Visit Dalarnas säljkanaler.

Boendeanläggning och förmedling av annans boende

Om du använder BookVisit bokningssystem genom Visit Dalarna ingår kopplingen till visitdalarna.se.

Om du har ett eget system för att hantera egna bokningar eller förmedla annans boende kan du också marknadsföra och använda visitdalarna.se som en av dina säljkanaler. Det gör du antingen genom att koppla ihop ditt befintliga bokningssystem med Visit Dalarna eller genom att lämna allotment på boende som du hanterar separat från din egen bokningskanal.

Evenemang

Oavsett om du använder Nortics bokningssystem eller har ett eget kan du kostnadsfritt lägga in ditt evenemang för synlighet på visitdalarna.se genom att fylla i formuläret Anmäl ert evenemang.

Om du har Nortic via Visit Dalarna tillkommer ingen provisionskostnad för de biljetter som säljs via Visit Dalarna. Om du har ett eget biljettsystem och vill att evenemanget ska vara bokningsbart på visitdalarna.se behöver du lämna en spårningsbar länk till er bokning och provision på sålda biljetter tillkommer.

Synlighet i nyhetsbrev för dig som nyttjar visitdalarna.se som försäljningskanal. 

Grundpaket: synlighet i det nyhetsbrev som går ut till cirka 40 000 mottagare som tidigare köpt biljett via Visit Dalarna. Då prioriterar vi även ert evenemang under ”Redaktionen tipsar” på visitdalarna.se/evenemang under en 14-dagarsperiod och spridning via Facebook-sidan Evenemang – Visit Dalarna. 

Pris: 600 kr ex. moms per införande för partners (ordinarie pris 1 000 kr ex. moms). Vid bokning av minst 5 införanden vid ett och samma bokningstillfälle ingår ett sponsrat facebookinlägg. 

Utökat paket: som grundpaket men med en prioriterad placering i biljettnyhetsbrev. Begränsat antal platser i nyhetsbrevet.

Pris: 2 000 kr ex. moms per införande för partners (ordinarie pris 3 500 kr ex. moms). Vid bokning av minst 3 införanden vid ett och samma bokningstillfälle ingår ett sponsrat facebookinlägg.

Aktiviteter

Du kan kostnadsfritt visa upp dina aktiviteter på visitdalarna.se. Om du har ett eget bokningssystem och vill att din aktivitet ska vara bokningsbar på visitdalarna.se behöver du antingen ett system som har en integration till Citybreak (Visit Dalarnas bokningssystem) alternativt lämna en spårningsbar länk till er bokning.

Vill du veta mer?

Fyll i och skicka in formuläret så ser vi till att rätt person kontaktar dig.

Min verksamhet är: