Tillsammans arbetar vi för att stärka Dalarna som en attraktiv destination med goda förutsättningar för företagande och som en hållbar plats att leva och verka på. 


Visit Dalarna arbetar för besöksnäringens bästa – lokalt, regionalt, nationellt och internationellt. Vårt uppdrag är att ge företagen inom Dalarnas besöksnäring de bästa tänkbara förutsättningarna för en konkurrenskraftig och hållbar tillväxt.

Om partnerskapet

Som partner till Visit Dalarna, har du möjlighet att ta del av kompetenser och verktyg inom bland annat affärsutveckling, försäljning, marknadsföring och omvärldsbevakning. Du kan få stöd i att utveckla hållbara arbetssätt och erbjudanden, nå ut till internationella marknader och att på olika sätt digitalisera din verksamhet. Som partner erbjuds du en mängd förmåner och möjligheter som:

En poi-ikon

Synlighet

Dalarnas skyltfönster, visitdalarna.se, har över 2,2 miljoner besök per år. Här har du chansen att både informera om din verksamhet och bli bokningsbar, allt för att öka dina affärsmöjligheter.

En jordglobs-ikon.

Omvärld och trender

Ta del av analys, statistik, trender och omvärldsbevakning inom besöksnäringen – en värdefull grund och en nyckel för strategiskt beslutsfattande. 

En lampa-ikon

Insikter

Utveckla din verksamhet genom att ta del av Visit Dalarnas utbud:  Kurser, seminarier, workshops, rådgivning och verktyg på olika nivåer – allt anpassat för besöksnäringen.

Ett öga som ikon.

Inflytande

Du spelar en viktig roll i arbetet med att stärka Dalarnas varumärke och att skapa en attraktiv plats både för att bo och besöka.

Nätverks-ikon.

Nätverk

Delta i Visit Dalarnas lokala och tematiska affärsnätverk, skapade för att möjliggöra möten mellan företagare och se samarbeten kring gemensamma frågor, behov och möjligheter.

Förmåner ikon.

Förmåner

20% rabatt på annonsering
Partnerpris på bokningssystem
Partnerpris på evenemangsförsäljning
 

Vi utgår från dina behov

Du får tillgång till en personlig kontakt och erbjuds rådgivning med en affärsutvecklare. Tillsammans kommer vi överens om hur vi kan samarbeta utifrån dina behov, ambitioner och prioriteringar. Vi ger dig även tillgång till en mängd andra kompetenser och olika former av stöd som kan bidra till utveckling och göra din verksamhet långsiktigt hållbar. Fyll i formuläret nedan, så kontaktar en affärsutvecklare dig! 

Stödjande partner

Vi erbjuder partnerskap till företag inom besöksnäringen, ideella föreningar och stödjande företag. Som stödjande partner till Visit Dalarna bidrar du till att skapa förutsättningar för ökad hållbar tillväxt inom besöksnäringen i Dalarna, marknadsföringen av Dalarna som destination och kommunikationen med besökare.

Välkommen som partner!

Det är oss som du möter i respektive kommun.

Porträttbild på Carola Hahlin.

Carola Hahlin

Älvdalen

Porträttbild på Cecilia Linnteg.

Cecilia Linnteg

Falun, Borlänge

Porträttbild på Christian Teledahl.

Christian Teledahl

Avesta, Hedemora, Säter

Porträttbild på Eva-Marie Vernersdotter Ryan.

Eva-Marie Ryan

Ludvika, Smedjebacken


Porträttbild på Gunilla Tegen.

Gunilla Tegen

Rättvik, Leksand, Gagnef

Porträttbild på Kalle Bergdahl.

Kalle Bergdahl

Mora, Orsa

Porträttbild på Katja Hekkala.

Katja Hekkala

Vansbro, Malung-Sälen

Vill du bli partner?

Fyll i formuläret och skicka in din intresseanmälan. Därefter kontaktar vi dig med vidare information.

Beskriv kort om er verksamhet.