Omslaget till Visit Dalarnas vintermagasin Vinter i Dalarna 2022.

Här är årets magasin Vinter i Dalarna

Vintern närmar sig med stormsteg och som en härlig försmak av säsongen kommer årets vintermagasin. Just nu rullar det genom tryckpressarna och snart landar det i händerna på potentiella dalabesökare. Läs årets "Vinter i Dalarna" digitalt redan nu. 


Magasinet distribueras framför allt utanför Dalarna, för att inspirera och locka människor att komma hit. Det ligger i sätesfickan på SJ:s tåg i Mälardalen, Uppsala och mot Göteborg samt finns med som bilaga till ett urval prenumeranter av tidningarna Mama, Lantliv och Chefstidningen. Det finns även för beställning via Turistbyråshopen och en del av upplagan levereras till våra Infopoints runtom i Dalarna.

Magasinet är som vanligt fyllt till brädden med härlig läsning som berättar om sådant som finns att se, göra och uppleva i Dalarna.

Vi guidar till exempel till Dalarnas alpina skidåkning, tipsar om fjällhotell och längdskidspår. Häng med Instagram-familjen Olars på en upplevelsespäckad helg i Siljansbygden och influencern Rania Rönntoft på äventyrshelg i Furudal. Dessutom pratar vi med två dalastjärnor om kommande vintersäsong: skidåkaren Maja Dahlqvist och multitalangen Tove Alexandersson. Addera ett besök hos några av Dalarnas smakskapare, en andningspaus i Hagen och en minst sagt maxad weekend i Världsarvet.

Allt det här och mycket mer går att ta del av i årets Vintermagasin. Läs det i digital form redan nu!

Läs årets vintermagasin