Logotyp för affärsutvecklingsprogrammet Kurbits

Kurbits Intäktsoptimering

Visst vill du kunna ta rätt betalt för det du erbjuder, öka dina intäkter och förbättra lönsamheten? I Kurbits Intäkstoptimering är det precis vad vi jobbar med. Låt oss tillsammans ta ditt företag till nästa nivå.


  • Identifiera dina styrkor: Hitta det unika som gör att du sticker ut i konkurrensen. Paketera och nischa mot rätt målgrupp vid rätt tillfälle.
  • Prissättningstrategier: Lär dig att sätta priser som speglar värdet av det du erbjuder, och som dina kunder är villiga att betala.
  • Effektivisera dina säljinsatser:  Utforska vilka verktyg och metoder som är rätt för att nå ut till din målgrupp och som hjälper dig bygga långsiktiga kundrelationer.
  • Optimera din verksamhet: Se över hur du kan effektivisera dina processer för att maximera din lönsamhet och frigöra tid för det du älskar – att skapa oförglömliga upplevelser för dina kunder.

Mål

Målet är att du sätter dina prisnivåer, hittar din verksamhets årskurva för att erbjuda rätt produkt till rätt kund vid rätt tillfälle. Att du definierar mätbara nyckeltal och att du fattar beslut om hur du praktiskt ska arbeta med intäktsoptimering framåt.

Upplägg

Programmet består av tre heldagarsträffar där du tillsammans med andra företag i besöksnäringen får arbeta med konkreta verktyg och metoder. Mellan träffarna får du coachning online av våra processledare. För att gå från ord till handling kommer du behöva göra en del arbete mellan de tillfällen vi träffas. Processledare och coacher för programmet är Barbro Trum och Karin Gydemo Grahnlöf från Kurbits. Båda har lång erfarenhet av att arbeta med intäktsoptimering och affärsutveckling av besöksnäringsföretag runt om i landet.

Innehåll

Träff 1 - Ha koll på nuläget, kunskap om marknaden, nyckeltal och prisstrategier.

Träff 2 - Prisoptimering, paketering och merförsäljning.

Träff 3 - Rätt kommunikation till rätt kund vid rätt tillfälle. Gå från ord till handling!

Fakta

Datum: den 18 april, 19 april och 3 maj.

Plats: Rättvik

Deltagaravgift: 5 000 kr ex moms (ord. pris 23 000 kr ex moms per företag).
Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en kollega.

Vi tar in max 12 deltagare och det går bra att delta 2 personer per företag.

Varmt välkommen med din anmälan!

Anmäl dig här!