Fixed poi

Helén Gustafsson ny affärsutvecklingschef på Visit Dalarna

Helén Gustafsson är ny affärsutvecklingschef och kommer att leda arbetet med att samla Dalarnas aktörer och utveckla reseanledningar för att fortsätta stärka Dalarnas attraktivitet som besöksdestination. Helén har lång erfarenhet av besöksnäringen, där hon tidigare har drivit hotell och i eget företag jobbat med affärsutveckling och coachat företagare.

Porträtt av Helén Gustafsson.

– Jag ser med spänning fram emot att få fortsätta utveckla besöksnäringen i Dalarna i samverkan med besöksnäringsföretagen, regionens kommuner, medarbetare samt övriga aktörer. Besöksnäringen är viktig för Dalarna, liksom bra och hållbara affärer, säger Helén som ser fram emot sin roll på Visit Dalarna.

– Helén har en gedigen bakgrund inom besöksnäringen och affärsutveckling och har även tidigare varit involverad i vårt utvecklingsprogram Kurbits som handlar om att hjälpa företag att skapa affärsnytta och nå långsiktig lönsamhet. Heléns värdefulla kunskaper och erfarenheter ser vi som en god tillgång i vårt fortsatta utvecklingsarbete, säger Chatarina Eriksson, vd för Visit Dalarna.

Helén Gustafsson tillträder tjänsten under senare delen av hösten.